گزارش "نقش کاروانسراها در توسعه گردشگری ایران" به همت مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران منتشر شد
20 آذر 1399

پنجمین دوره سلسله نشست های چشم انداز صنعت گردشگری در ایران در تاریخ 9 مهرماه 1399 با محوریت "نقش کاروانسراها در توسعه گردشگری ایران" توسط مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران برگزار شد. این نشست با حضور و سخنرانی جناب آقای دکتر نادر کریمیان سردشتی، عضو هیات علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و دبیر همایش ملی "کاروانسراهای ایران: گذشته، حال، آینده" همراه بود.

در راستای توسعه صنعت گردشگری در ایران، عناصر و ظرفیت های فراوانی موجودند که می توان با برنامه ریزی، تعیین استراتژی کوتاه مدت و بلندمدت، و معرفی و احیاء و ساماندهی آنها در جهت تقویت کردشگری ایران از آن بهره ببریم. یکی از سازه های معماری تاریخ تمدن ایران کاروانسراها هستند که به نسبت مقام کمی و کیفی که دارند، از بالاترین ظرفیت مورد نظر سیاست های گسترش گردشگری در ایران برخوردارند. برنامه های اجرایی، عمرانی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در سازه کاروانسرا قابل تحقق و بهره برداری بوده، لذا شایسته و بایسته است در این باب نقش کاروانسراها را بیش از پیش در توسعه گردشگری تبیین و گزارش نمود. این رساله که توسط انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر گردید، بازگوکننده این رسالت مهم می باشد.